streda 25. septembra 2013

Marry, Kiss, Cliff TAG

 Tak! A je tu ďalší TAG. Ani neviem, kde všade som ho našla, v posledných dňoch sa objavil na viacerých blogoch. Ja som sa inšpirovala E_V_E, ktorá bola jediná zatiaľ čo som si všimla, že to netočila ako video, ale fotila.
A o čo vlastne ide? Marry, kiss, Cliff môžme voľne preložiť aj ako Koho by sme si vzali, koho pobozkali a koho zhodili z útesu. Skrátka si nastíhate papieriky s menami knižných hrdinov a potom losujete vždy trojice, z ktorej potom vyberete, koho by ste si vzali, bla, bla...




1. kolo
Xavier (Halo), Loki Staadt (Trylle trilogy), Dimitrij Belikov (Vampire academy) 
Čírou náhodou som si hneď na prvý krát vybrala niečo úplne jednoduché a jednoznačné. Začnem Xavierom. Toho som veľmi nemusela, bol príliš sladký a dobrý... blé :D Tu to bolo jasné. Bez výčitiek svedomia by som ho zhodila z útesu a ešte aj zamávala na rozlúčku. Či už by ho Betthany (alebo ako sa to vlastne volala) zachránila je mi jedno. Dimitrija som mala rada prvé tri diely, potom moje srdce zabral Adrian. Ale mala som ho stále celkom rada a preto by mi pusinka od neho nevadila. No a Loki... to je moje zlatíčko! Za toho by som sa vydala veľmi rada :)

2. kolo 
Adam (Shatter me), Attikus O´Sullian (Iron druid chronicles), Stefan Salvatore (The vampire diaries)
Stefan, ty si jasný. Dúfam, že si budeš so Xavierom rozumieť, môžete si pokecať, keď budete padať. A dúfam, že zvieracia krv ťa neposilní natoľko, aby si pád prežil. Attikus bol úžasný, skvelý a vtipný, ale akosi si ho ako manžela predstaviť neviem. Preto by som mu dala pusu a vydala sa za Adama, ktorého síce za svoju lásku nepovažujem, ale ako manžel by bol asi najvhodnejší. A koniec koncov, bol fajn.


3. kolo
Daniel Grigori (Fallen), Damon Salvatore (the Vampire diaries), Archer (Hex hall)
Daniela som nemala rada. Rovnako ako Xavier bol tak sladký, až z toho boleli zuby. Ale zas až tak som ho neznášala, že by som chcela, aby padol z útesu. Aspoňže vie lietať. Archer a Damon. Ach jáj... Nemohla som jedného z vás vylosovať v predchádzajúcom kole? To nie je fér! Čo už, Archer, tebe dám pusinku a pošlem ťa späť za Sophie a Damon, teba dovlečiem pred oltár. Aj tak ťa nikto nečaká. Stefan je na dne útesu a Elena si ťa nezaslúži...

4. kolo
Cas (Anna dressed in blood), Lukáš Masubo (Džinsový denník), Shay (Nightshade)
Prvé kolo, kde mám fakt rada všetkých troch. Ale čo, nepáčil sa mi koniec Anny 2 a preto by som zhodila z útesu Casa a poslala ho za ňou. Shay je fajn, dala by som mu pusu a vrátila ho Calle a Lukáša si vzala a už nepustila :)





5. kolo
Percy Jackson, Draco Malfoy (Harry Potter), Severus Snape (Harry Potter)
Och môj bože, prečo? Ani jedného nechcem zabiť, hoci Snape je vlastne mŕtvy. No ale hmm... pod útesmi býva voda. A Percy je Poseidonov syn. To by prežil, takže pa Percy, uvidíme sa neskôr. Severus je príliš starý a dlho by sme manželmi neboli, ale puse od neho by som sa nebránila. No a Dracovi by to v svadobnom obleku slušalo, nie?



6. kolo
Cam (Fallen), Finn Holmes (Trylle trilogy), Christian (Unearthly)
Finna by som zhodila z útesu a ani by som sa za ním neobzrela. Camovi by som dala pusinku a nechala by som ho niekam letieť a Christian... no, on by sa konečne dočkal šťastného konca... so mnou :)






7. kolo
Peeta Mellark (Hunger games), Patch (Hush, hush), Tobias (Divergent) 
Patch, mám ťa veľmi rada, ale jediný vieš lietať, takže pre útes si jasný. Peeta ty mi daj pusu a bež za Katniss. A pozdravuj! Tris, na teba kašlem, Tobias bude môj!






8. kolo 
Ky (Matched), Ren (Nightshade), Ron Weasley (Harry Potter)
Renovi zhodením z útesu spravím jedine tak láskavosť. Konečne by bol na niečo dobrý. A teraz, Ky alebo Ron? Ufff! Ky je super, minimálne po jednotke, ale asi by som si od neho vypýtala len ten jeden bozk. No toto Ron? Kto by bol povedal, že nakoniec budeme manželia?





9. kolo
Travis (Beautiful disaster), Gale (Hunger games), Warner (Shatter me)
Najprv som chcela vyhodiť Galea. Lenže odkedy som si zamilovala Thora, tak som si zamilovala aj Chrisa Hemswortha. Vďaka tomu som si viac obľúbila aj jeho malého bračeka Liama a teda aj Galea. Takže nakoniec to dopadne tak, že prídem za ním k oltáru. Z útesu zamávam Travisovi, pretože v knihe som častokrát nevedela, či je väčší magor on alebo Abby a pobozkám Warnera. Je to síce taký psychopat, ale mala som ho veľmi rada, až do chvíle, kedy začal Juliette v jednotke zúfalo presviedčať, ako k sebe patria, sú k sebe stvorený a podobné kecy. Zničil mi ilúzie, hajzel jeden :D

10. kolo
Jacob Black (Twilight), Adrian Ivashkov, Tucker Avery (Unearthly)
Naozaj musím jedného z vás zhodiť? No, Adrianko to nebude, to viem s istotou. Svojho manžela by som z útesu nezhodila! Takže je to na vás... Tuck? Jacob? Ktorý z vás sa hlási? Hlasujem za Tuckera, pretože jeho Clara určite zachytí a zachráni. A Jacob je zase sexy, takže by som mu facku za jednu pusu nestrelila... (Ani za dve)




11. kolo
Miseag Mursa (Mariotovi dediči), Edward Cullen (Twilight), Christian Grey (Fifty shades)
Tak tu je to jednoznačné. Bude pre mňa veľmi potešujúce zhodiť ťa z útesu Edward. Smola. Možno si nebol taký hrozný v knihe, ale ja si ťa už vážne nespájam inak, ako s Pattinsonom, takže bude najlepšie, keď dopadneš priamo na tvár.Christian je úžasný, sexy a to všetko, ale žiť by som s ním rozhodne nedokázala. Jeden kontrolou posadnutý maniak bez vkusu na baby. Myslím, že by mi stačila pusa. No a moje zlatíčko Miseag by mal šťastný koniec :)


12. kolo 
Charlie (The perks of being a wallflower), Mr. Darcy (Pride and prejudice), Jace Wayland (The Mortal instruments)
Oh, Jace! Zlatíčko moje. To nejde inak, ako vziať si ho. Darcyho mám moc rada, ale myslím, že by som nemala to srdce zhodiť Charlieho a preto letí on. A Charliemu by som dala obrovskú pusu, lebo Logana Lermana zbožňujem a knihu som ešte nečítala.




13. kolo
Magnus Bane (The mortal instruments), John Smith (Lorien Chronicles), Alec Lightwood (The mortal instruments)
Tak tu sa so mnou osud veľmi nepekne zahráva. Alec aj Magnus? Zbožňujem ich oboch a patria k sebe, ani jeden nie ku mne. Už som si zabrala Jacea nemôžem byť až taký megaloman! No, John by bol asi najlepší manžel, ale keďže by som nebola schopná vyhodiť ani Magnusa ani Aleca, tak nakoniec vyhadzujem Johna. Magnusa pobozkám, Aleca si vezmem a po nejakom čase rozídem, aby sa mohol dať dokopy s Magnusom :)


Hotovo! A veľmi ma to bavilo, tak dúfam, že aj vás :D Ja som sa s tým hrala potom niekoľko krát, toto je to, čo mi vyšlo prvý krát :D Najhoršie bolo, že mi v jednom kole vyšiel Edward, Xavier a Stefan, lebo ani jedného nemám rada a vzápätí Damon, Tobias a Jace tuším... No neporazilo by vás? Prezradím ale, že na dne útesu skončil Damon, lebo hoci mi to trhalo srdce, tak ako upír mohol ako jediný prežiť...

4 komentáre:

  1. Ja mám tiež už nafotené fotky do tohto TAGu. Páči sa mi. O niekoľko dní by mal byť na blogu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Raz si Damona vezmeš a raz ho zhodíš z útesu, no s tebou bude v manželstve sranda 8D

    Nie som jediná, čo to takto robila, len si zvyšných asi nevidela 8D Mne nie je sympatické robiť video, kukla som len u báb z Knižného neba, mňa inak moc videá nebavia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, nemala som veľmi na výber :D

      Ja som tiež nikdy nerobila video a ani neplánujem. Ani ma to nikdy nebaví pozerať :D

      Odstrániť
  3. No, tak toto si aj ja spravím cez víkend :) Veľmi ma to zaujalo :) Vo väčšine prípadou s tebou súhlasím. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.