piatok 13. septembra 2013

10 days challenge - 1


Túto Challenge som pred pár minútami (okej, možno to bude už aj pol hodina) objavila u Eloran. Okamžite ma zaujala a keďže som na dnes nemala vymyslený nijaký článok, tak som si povedala, že sa do toho pustím.

Deň prvý - 10 vecí, ktoré by ste v túto chvíľu chceli povedať desiatim rôznym ľuďom.

1. Jednej kamarátke by som rada povedala, nech sa kľudní, lebo mi už hrozne lezie na nervy. A že raz mi rupnú nervy a že to naozaj dobre neskončí. Napriek tomu ju mám veľmi rada. 
2. Mojej najlepšej kamarátke by som povedala, že mi chýba a že ju chcem mať pri sebe (hoci ona to veľmi dobre vie). A aspoň by sa mala prihlásiť na facebook teraz. A že by sa mala jedna z nás presťahovať, aby sme neboli od seba tak ďaleko.
3. Svojim rodičom, že sa máme presťahovať :D 
4. Eloran by som povedala, že našla úžasnú challenge a baví ma vymýšlať odpovede, za čo jej ďakujem. 
5. Demi Lovato by som povedala, že je neskutočne úžasná a inšpiratívna. Že robí naozaj skvelú hudbu, ktorá pomáha v každej situácii.
6. Toma Hiddlestona by som sa rada opýtala, ako to robí, že je taký úžasný a či ho to ešte neprestáva baviť. Lebo niekomu (hádajte komu) už z toho trošku preskakuje :D 
7. Cassnadre Clare by som rada vynadala za to, že na konci Mesta kostí urobila to, čo urobila... Ako mohla? :D 
Dochádzajú mi ľudia, vidieť to, čo? Už trepem kraviny :D Okej, tak v tom budem teda pokračovať. 
8. Tomu, kto u nás v škole vytvára rozvrhy by som najradšej niekam nakopala a povedala mu, že nech si dva krát po sebe na nultú vstáva sám, lebo ja nemienim byť celý rok ako chodiaca mŕtvola (tak som vypadala približne od stredy...)
9. Štúdiu Marvel by som povedala, že sa majú vykašľať na nejakého Kapitána Ameriku, Nicka Furyho, Ant mana a bohvie o kom ešte plánujú točiť filmy a nech láskavo začnú točiť film o Lokim... Btw, nechcete podpísať petíciu? Už chýba len nejakých... 8500 podpisov? :D :D Takže šup-šup. Ak nie kvôli sebe, tak kvôli mne *psie očká* - Kliknutím na tento odkaz môžete zlepšiť život jednému úžasnému dievčaťu.

Desinka musí byť čosi špeciálne, takže som nad tým rozmýšľala dlhšie. Musí to byť niekto fakt dôležitý. Niekto, kto pre mňa veľa znamená. Niekto absolútne úžasný, skvelý, genilány... A už som si odpovedala. Je to jasné.... Ja! 
10. Sebe zagratulujem, že som naozaj jeden z najúžasnejších (a asi aj najskromnejších) ľudí na svete a s poľutovaním konštatujem, že škoda, že takých nie je veľa... O:) :D

10 komentárov:

  1. 8D Ty s tým Lokim si už neuveriteľná 8D Mám plnú nástenku jeho "I am awesome" fotiek 8D
    Fuj nulté, to bolo odjakživa to najhoršie na celej škole, ble 8D a ešte 7me hodiny, no fuj

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem :D Ale nemôžem za to...!
      Presne! Tá škola by sa aj dala, ale tie nulté sú desné. A niekedy ešte aj ôsme hodiny... -_-

      Odstrániť
  2. Loki...neuveriteľne súhlasím! :D Film o ňom by bol naozaj pohladením pre moju dušu :D :D a nulté hodiny...tie my našťastie nemáme, pretože neviem kedy by boli, kedže naša prvá hodina začína 7:30 :D takže tak :D a k 10ke :D musím skonštatovať, že si až neuveriteľne podobná mojej dobre kamoške, ktorá je skoro rovnako dobrá blogerka ako ty! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj pre moju :D
      To vám nezávidím! To by ma asi zabilo. Naša prvá hodina začína normálne o osmej... A aj to je pre mňa skoro :D
      Jéééj :3 Veľmi ti ďakujem za pochvalu ;)

      Odstrániť
  3. Tak tou desiatkou si ma zabila :DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keby som sa nepoznala, tak sa do tejto challenge pustím. No keďže sa poznám, viem, že by som to asi ťažko dotiahla do konca :) Nulté hodiny sú zlé, ale keď sme si mali vybrať, či mať nultú hodinu alebo ôsmu, tak voľba vždy padla na tú nultú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som radšej na tú ôsmu, lebo neznášam ranné vstávanie! :D

      Odstrániť
  5. tú petíciu som dostala od svojej kamarátky, lebo ona tiež strašne žerie Lokiho :D tak som sa tam musela podpísať :D zábavná challenge :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsem ráda, že jsi se zapojila. Dost jsem se u některých odpovědí pobavila. Těším se na tvůj další den!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.