streda 17. júla 2013

Barvy kníh


Tento tag má na svedomí Simona

Červená
Na červenú knihu ma okamžite napadla Upírska akadémia, naše krásne slovenské vydanie (to je fuk, aj tak mám sériu v češtine a v slovenčine len prvé dve). Je naozaj zážitok na ne pozerať.








Oranžová
Tu som už mala väčší problém vybrať knihu. Niežeby som neprečítala aj pár oranžových, ale chcela som vybrať tú najoranžovejšiu. A očividene to vyhral tretí diel Narnie. Moc si ho už nepamätám, čítala som ho asi najmenej krát.







Žltá
Tu sa to znova ukázalo ako nadľudský výkon vybrať tú najžltšiu. Ale keďže som to ja, tak som to zvládla. A voila! Svet mi je dlžný...









Zelená
Tak tu som nemala ani najmenší problém. Vlastne, chvíľu som váhala medzi Rezistenciou a Bojom o trón, ale keďže túto obálku úplne milujem, nebolo veľmi o čom.








Modrá
Chvíle před koncem momentálne čítam a preto niet divu, že ma okamžite napadla tá. Okrem toho, ktovie, či som niekedy čítala modrejšiu knihu. Niežeby nebolo z čoho vyberať.









Fialová
Nadpozemskú milujem a okamžite som si na ňu spomenula. Dokonalá tu je nielen obálka, ale aj príbeh. A ja sa veľmi teším na trojku. 










Ružová
Bez mučenia priznám, že tuto som problém rozhodne mala. Včera mi prišla kniha Teen idol od Meg Cabotovej, ktorá je ružová až-až, ale tu bola treba už prečítaná kniha. Chcelo to trochu hrabania medzi obrázkami, ale bola som úspešná. Závislá od nákupov je ružová tak, že by sa za ňu nemusela hanbiť ani Barbie.







Čierna
Čo ma okamžite napadne ako čierna kniha? Jednoznačne Twilight! A ja nemôžem ignorovať svoje nápady...

2 komentáre:

  1. Koukám, že jsme se shodli v modré barvě. Taky jsem si k ní přiřadila právě Chvíli před koncem :D
    Pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.