sobota 5. augusta 2017

Blogtour - súťaž


Ako ste asi zaregistrovali, opäť prebieha Blogtour, čo je projekt, do ktorého sa vždy zapájam a inak to nebolo ani tentokrát. To som ale nečakala, že sa mi podarí nájsť prácu v zahraničí. Teda, ešte to nie je úplne stopercentné, ešte som nepodpísala zmluvu ani tak, takže viac detailov napíšem potom (k tomu bude potom asi samostatný článok). Takže ak pôjdem, počas trvania Blogtour nebudem doma (a vlastne bohvie, kedy by som najbližšie doma bola), takže či pôjdem alebo nie, rozhodla som sa radšej usporiadať súťaž už teraz. 

A o čo teda môžete súťažiť?



  • Víťazi budú traja - podpísané záložky a zvyšné veci som podelila a človek, ktorého vylosujem ako prvého, získa aj podpísaný výtlačok knihy The Danish girl, ale...
  • V prípade, že po anglicky nečítate, alebo knihu z nejakého dôvodu fakt nechcete, napíšte mi to. Aby som o knihu neobrala niekoho, kto o ňu stojí a neposlala ju tomu, kto po nej vôbec netúži.
  • Súťažiť môžete do 8.8. do polnoci.
  • Je nutné mať slovenskú doručovaciu adresu.
  • Napíšte mi do komentára váš email, kde vás v prípade výhry kontaktujem a odpoveď na súťažnú otázku: Aké krajiny ste zatiaľ navštívili? Kde sa vám najviac páčilo? A akú krajinu/krajiny by ste chceli navštíviť najviac?
  • Veľa šťastia :)

Ďakujem autorom, ktorí poskytli ceny do súťaže. Menovite to sú David Ebershoff, Christopher Paolini, Cora Cormack, Mia Sheridan, Pasi Ilmari Jääskeläinen, Mindy McGinnis, Peternelle van Arsdale, C.D. Payne, Jasinda Wilder, Alessandra Torre a Tammara Webber.
(V prípade, že prídu v čase mojej neprítomnosti nejaké ďalšie, pokračovanie súťaže bude... raz.)

22 komentárov:

  1. dpazitna@gmail.com.
    Tak zatiaľ som bola len v Česku a Poľsku .. V Olomouci bolo vážne krásne , bála som sa , že by som sa stratila ale bolo to v pohode :D .. V budúcnosti by som chcela navštíviť Škótsko, nno dá sa povedať , že UK.:D a potom Škandinávia takže v skratke Severnú Európu .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tina808@azet.sk
    Zatiaľ som toho moc neprecestovala, ale strašne by som chcela. Bola som len v Česku a Rakúsku a zamilovala som si Viedeň :). Mojím snov je navštíviť Švédsko. Alebo ďalšie krajiny na severe Európy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :)

    Úplne Ti závidím, keď vidím tvoje "darčeky" z blogturné, ale na druhej strane asi ani neviem predstaviť, koľko roboty a námahy je za tvojou stránkou a čo všetko musíš spraviť. Takže určite to aj zaslúžíš :)
    Ďakujem pekne za šancu a dúfam, že aj šťastie na mňa zažmurká :D

    Za mojich 24 rokov až tak veľa krajín nenavštívila, furt len robota, škola dookola, ale silno to plánujem zmeniť.
    Zatiaľ som bola raz v Anglicku, ale to aj na brankárskom sústredení, takže veľa z Anglicka som nevidela. Takisto raz som navštívila bratranca v Nemecku. V Maďarsku a v Čiech som už bola viackrát a aj navštívila veľa miesta tam.
    Najväčším snom je raz navštíviť Madrid a poprípade ani sa odtiaľ nevrátiť :D
    Ale rada by som navštívila aj Austráliu, Ameriku, Japonsko a aj ostatné Európske krajiny ako Taliansko, Grécko, Francúzsko :)
    Prajem Ti veľa šťastia v novej robote a dúfam, že dopadne všetko tak, ako si to predstavuješ :)

    email: csintalanvivien@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľa v zahraničí som nebola, ale mám pozreté Česko, Poľsko, Chorvátsko, troška Maďarsko. Najviac naj bolo v Chorvátsku, tá mentalita, pohoda,...tuná ťažko hľadať.
    A určite by som sa išla pozrieť do Anglicka. A najlepšie sa odtiaľ ani nevrátiť :-)

    e-mail: katarina.ozvoldikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No :D za môj kratší život sa mi cestovania ešte veľa neprešla :D no niečo už v nohách mám , za moje detstvo si najviac pamätám rodinnú dovolenku v Mahdii kde sme strávili viac ako týždeň no pamätám si odtiaľ len môj očarený pohľad na ťavy a medúzy (bolo mi 6) samozrejme veľa výletou bolo do Česka kde mám rodinu , no moje nohy tiež zabľúdili na povrch Poľska a to so školou keď sme boli navštíviť odpornú časť dejín. Viete čo myslím. Ďalší veľký výlet bol znova s rodinou na nádherný ostrov menom Sardínia ktorý má už ako staršiu zaujal najmä svojou históriou :3 behom budúceho týždňa tiež plánujeme s mamou výlet do Grécka na ktorý ju už dlho ukecávam :D história Grécka je fascinujúca. A nakoniec kam sa chcem raz v živote pozrieť ? Nemusím sa dlho zamýšľať raz sa chcem pozrieť do Japonska je to moje vysnívané miesto kam dúfam zablúdia moje kroky hneď ako to bude možné (dostatočný obnos peňazí a taktiež znalosť jazyka) Japonsko je mojím snom nielen pre svoju bohatú a rôznorodú kultúru ale aj pre iný úplne odlišný spôsob života ako je u nás :)
    Po Anglicky moc neviem takže v prípade vybrania nemám záujem o knižku :)
    Môj mail Akemi2532002@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zatiaľ som bola iba v Maďarsku a Rakúsku, ale chcela by som navštíviť veľa krajín... Najviac asi Grécko (proste Percy Jackson 😁), keďže mám veľmi rada grécku mytológiu a Francúzsko (hlavne ten vidiek 😍). Potom aj Anglicko a všeobecne štáty Severnej Európy ❤️
    email: ninylovesbooks@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mail: tete.slastanova@gmail.com
    No, na rodinné dovolenky veľmi nechodíme takže to som bola len v Taliansku a Chorvátsku (tam som bola aj na plaveckom)... Až na tento rok, akurát som v Turecku a je tu fakt super 😍
    No z okolitých krajín som už bola skoro všade- Česko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko :3
    No a čo sa mi najviac páčilo bol taký roadtrip s ocinom na motorke, to sme za pár dní prešli cez Rakúsko, Nemecko, Francúzsko až do Londýna (chcela som vidieť King's Cross 😍) a cestou naspäť sme to trhli cez Belgicko, tam bolo tiež veľmi pekne 😊 a to je asi všetko 😐😁
    L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Druhá časť dáko zmizla 😄 Najviac sa mi páčilo asi v Anglicku a Poľsku (neviem prečo ale som strašne fascinovaná poľštinou 😍)... A chcela by som ísť hlavne na sever (Nórsko, Fínsko, Island) a niekedy určite New York 😍

      Odstrániť
  8. Email- hazelgracepotter@gmail.com
    Cestovanie naozaj milujem a najradšej by som videla celý svet. Zatiaľ som navštívila len pár krajín- Francúzsko, Taliansko, Chorvátsko, Rakúsko, Poľsko a moje milované Anglicko. V Anglicku sa mi pravdaže páčilo najviac, najmä kvôli Warner Bros Studios ktoré som mala šancu vidieť a dokonca sa tam rozplakať od toľkej nádhery. Anglicko by bola pre mňa ideálna krajina na bývanie, keďže milujem dážď a sychravé počasie, celú históriu a kultúru Anglicka a pravdaže Harryho Pottera.
    Najbližšie sa mám v pláne vrátiť do Anglicka a preskúmať aj iné mestá než Londýn. Vlastne by som chcela vidieť celé Britské ostrovy: Írsko, Wales a dlho obdivované Škótsko. A pravdaže aj celý zvyšok sveta...no na všetko ešte príde čas...teda dúfam.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Brona.torokova@gmail.com
    Rada cestujem a teraz cestujem najmä s detmi po Európe. Najviac sa nám zatiaľ páčilo v Budapešti. Snívame o Moskve.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. caroknih@gmail.sk
    Zatiaľ som nevystrčila ani nos z Európy, raz dúfam, že sa mi to podarí. Navštívila som Taliansko, Chorvátsko, Rakúsko, Francúzsko, Anglicko, Holandsko, Švédsko... A úplne najlepšie a najkrajšie bolo pre mňa Švédsko, respektívne Štokholm. To bolo niečo úplne iné, krásne, aj to mesto aj tí ľudia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. lyziee25@gmail.com
    Milujem cestovat :) Chorvátsko,Madarsko,Polsko,Ukrajina... :)
    Chcela by som navštíviť Grécko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. zea.zuzu@gmail.com
    Navštívila som niekoľko krajín - Anglicko, Maďarsko, Chorvátsko, Poľsko, Grécko, Rakúsko a Francúzsko, no veľmi by som sa chcela vrátiť do Londýna a nielen doň, ale aj do okolitých miest a dediniek Anglicka. Okrem toho ma však veľmi lákajú severské krajiny a Island.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. mikuskova.maria@gmail.com
    Zatiaľ som navštívila len Chorvátsko (klasika :D ), Francúzsko a potom už len párkrát Českú republiku, Rakúsko a Poľsko. V Chorvátsku som bola dvakrát na dovolenke a aj keď mi väčšina ľudí vždy povie, že Chorvátsko je už strašne otrepané, mne osobne sa tam veľmi páči. Mám rada miesta, kde to dýcha históriou a v Chorvátsku je ich neúrekom. Najviac u mňa zatiaľ boduje Dubrovník (jasné, veď tam natáčali GOT ;) ). Inak na prvom mieste bude zatiaľ asi Francúzsko. Ešte pčas strednej som tam bola na svojej vôbec prvej dovolenke v Bordo. Totálne som si to tam zamilovala. Hlavne tie vínne oblasti s malými historickými dedinkami, ktoré obklopujú viniče (a všade vám núkajú ochutnať víno :D ). V druhom ročníku na vysokej sa mi potom podarilo dostať sa do Paríža. Bola som tam so spolubývajúcou z internátu a nesmierne sme si to užili. Ak je niekto, kto hovorí, že sa mu Paríž nepáči, buď tam nebol alebo klame! :D
    No môj najväčší sen je dostať sa do Ázie! Ja jednoducho milujem Japonsko a Južnú Kóreu!!! Ich história, kultúra, príroda, hudba (áno, počúvam KPOP a neviem sa ho nabažiť :D)... skrátka všetko. Ak sa tam niekedy dostanem, budem najšťastnejšia na svete. A potom môžem spokojne zomrieť. Amen! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. anetamisikova@gmail.com

    cestovanie je mojou najväčšou záľubou, preto som naň vždy aj počas štúdia nejako naškrabala :) zatiaľ som bola v Španielsku, Čiernej hore, Turecku, Egypte, Tunise, Taliansku, Grécku, Rakúsku a Francúzsku :)
    najväčší sen je momentálne Island, potom Thajsko a aj destinácie ako Bali a pod, ale to sú už iné pálky :/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak klasicky som bola v Maďarsku (Balaton + rôzne pohraničné mestá), v Česku (Praha a Luhačovice), v Rakúsku (Viedeň) a v Chorvátsku (Pula, Medulin a Primošten). Zo všetkého najviac by som chcela navštíviť Škótsko. Potom Irsko, Island, krajiny v Škandinávii a Taliansko, z toho najviac Rím.

    rimociova.katarina@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj moja adresa je denisadirerova@centrum.sk
    Bola som v ČESKU v Prahe a v Adrpaškych skalach kde bolo nadherne. Bola som aj v Lotyssku na Erazme a je to krasna krajina s nadhernym historickym mestom. :) Na vyletoch v norsku, finsku, estonsku Iba v hlavnych mestach. A pri balatone tento rok prvykrat. V chorvatsku na dovolenke a tato krajina sa mi velmi paci. Rada sa tam vratim. Momentalne som pre mna prekvapenim u sestry v Australii. Nie som nejaky velky dobrodruh ale ak sa da vyuzijem prilezitost a tato nastala po siedmich rokoch jej zivota tu a rozhodnutia sa pre svadbu tak ma poziadala aby son sla za svedka inak by som sem nemala moznost sa dostat este par rokov. Ale som tu pre nich zime takze to nie je az take teple pocasie u nas je momentalne teplejsie. Rada by som sla do Norska a Svedska na turistikyu a Novy Zeland tiez a do Kanady, Talianska do Provance, Francuzska pozriet Saint Michel.
    Viem vyzera to asi nenazrane ale verim ze do sedemdesiatky to dam :D ospravedlnujem sa za preklepy mobil si robi co chce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Cestovanie je mojím snom, dúfam, že navštívim čo najviac miest len dokážem, no zatiaľ ich navštevujem len v knihách. :/
    Bola som v Hradci Králové na prímačkách a to je asi najďalej, kde som bola. A ešte som bola v Osviemčine so školou, aby som nezabudla. :D
    Najviac by som chcela navštíviť Škandináviu. Týmito štátmi by som rada začala raz svoje cesty po svete a keďže ma fascinujú jazyky, chcela by som sa ich postupne naučiť tiež. Švédsko a Dánsko mi počarovali asi najviac. :DD Taktiež ma zaujíma latinská Amerika a moja láska k mytológii spôsobila, že by som chcela vidieť aj štáty ako Grécko, Egypt a snáď sa raz dostanem aj do Ázie.
    Uvidíme.

    Môj mail je perlatorkan@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. alexandra.t.2105@gmail.com
    Doposiaľ som navštívila Tunisko, Bulharsko, Maďarsko, Poľsko a Česko. Najviac ma oslovila Praha a Budapešť, sú to naozaj nádherné mestá, trošku priveľké, ale úchvatné. Nemala by som problém vrátiť sa do niektorého z nich.
    Jednoznačne by som raz chcela navštíviť Brazíliu (hlavne Rio de Janeiro), Taliansko a hlavne Švédsko. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. nikabenuskova14@gmail.com

    Takže k tomu cestovaniu... Mám 16 rokov, ale zatiaľ som toho veľa nenacestovala. Jeden z hlavných dôvodov je ten, že na to nemáme prostriedky. Mám ešte 2 mladšie sestry a preto nechcem, aby mamina zbytočne míňala peniaze. A ja sama peniaze nemam. Ale predsa len , aj ja som niekde bola.
    Ešte keď som bola malá, boli sme na dovolenke v Chorvátsku. Veľmi sa mi tam páčilo. Chorvátsko je podľa veľmi pekné a je sa tam načo pozerať. Bolo to prvý aj posledný krát, kedy som bola pri mori a bol to naozaj zážitok na ktorý nikdy nezabudnem. A tá Fantastická chorvatska zmrzlina...😀 Mňam
    No a minulý rok cez leto som bola na skoro dva dni v Budapešti. Podarilo sa mi totižto vyhrať lístky na koncert pre mňa a pre môj doprovod. Takže sme si s maminou spravili taký pekný víkend. A bolo to rovno na moje meniny, takže to bol najlepší meninovy darcek, aký som kedy dostala. Budapešť a aj celé Maďarsko je podľa mňa úplne nádherné. Tá architektúra... Proste krása 😊
    No a samozrejme videla som aj zopár slovenských krás. Pretože Slovensko je krásne a aj u nás sa má človek na čo pozerať. Len treba hľadať tie správne miesta. Máme toľko krásnych hradov, zámkov a jaskýň. A aj prírodu máme nádhernú.
    Dúfam, že v budúcnosti sa mi naskytne viečka príležitosti cestovať a budem môcť navštíviť nejaké zahraničné krajiny. Ale myslím, že to sa asi nestane. Také šťastie nemám 😂

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.