utorok 1. júla 2014

Mesačná chvastačka - jún


Konečne, konečne sme sa dočkali! Máme tu prázdniny, ja som úspešne absolvovala druhý ročník a pred sebou mám dva mesiace čítania. Chcela by som počas prázdnin menej recenzákov a viac čítať knihy, ktoré mám doma, ale uvidíme, ako mi to výjde :)

Prečítané knihy



Kúpené knihy


Po strašne dlhej dobe som normálne nakupovala. A veľa. Nie v nejakých zľavách, ale proste normálne. Svojím spôsobom. Vidím to tak, že už dlho nebudem :D 
Každopádne, konečne som objednávala z Book depository, kde som našla Unite me (ktoré som už rovno prečítala) a A Once upon a Time Tale: Reawakened za naozaj skvelé ceny a dokopy som za ne dala len čosi vyše 14 eur.
No dobre, keď som povedala, že som nenakupovala v zľavách, tak som nebola úplne presná. Jednu knižku som si v zľave predsa len kúpila. To prejde mali v Panta Rhei za 5 eur a vzhľadom k tomu, že jednotku mám rada a túto som ešte nečítala, tak som ju musela mať. 
No a zvyšné dve Pokrevní pouta, ktoré mi chýbali som našla v jednom internetovom obchode, ktorý som v tom našla a hneď som objednávala. Bol to obchod Nejlevnejší knihy a názov je opodstatnený, pretože som nikde nenašla tie knihy lacnejšie, než tu. Obe knihy stáli len niečo vyše 8 eur, čo je fakt skvelá cena, keďže inde stoja aj o 5 eur viac. Ešte aj poštovné bolo asi také, ako keď sa objednáva zo Slovenska, takže ja som maximálne spokojná. Za to som platila len okolo 20 eur. 

Vyhrané knihy 


Aj tento mesiac sa mi zadarilo. Na blogu Sayury sa mi podarilo vyhrať tieto dve knižky, ktoré vlastne ani neviem o čom sú, ale zdali sa byť fajn. Okrem toho obálka tej prvej je úžasná, tie vlasy sú nádherné. 

Darované knihy



Tento mesiac na mňa niekto myslel :) Mesto stratených duší mi zohnala kamarátka, za čo jej moc ďakujem. 
A to druhé síce nie je kniha, ale musela som sa pochváliť aj tak. Tento mesiac som mala narodeniny a blogerka Nikee mi poslala takýto úžasný mega plagát (formát A1, možno B1), ktorý mi už visí na stene, je absolútne nádherný a ja som z neho naozaj nadšená, lebo som vôbec nečakala, že si niekto na mňa takto spomenie a takýto úžasný darček mi pošle. Takže jej ešte raz hrozne moc ďakujem :3 Už zdobí moju stenu ;)

Knihy vymenené


Tento mesiac sa mi podarilo vymeniť úplne nádherné kúsky, ktoré boli spolu s Pokrevnými poutami na úplnom vrchole môjho wishlistu. (Ešte mi chýba Belladonna od Fiony Paul a som spokojná). 
Niekedy uprostred mesiaca sa mi ozval Ľuboš, že videl môj inzerát a že má na predaj Volanie kukučky. Tú som si proste nemohla nechať újsť a tu je výsledok. Som z nej absolútne nadšená, moc sa teším, až sa k nej dostanem. 
To, že sa mi podarilo vymeniť Mechanickú princeznú s Barborou bola veľmi šťastná náhoda. Ona u nás v Mr. Perfect vyhrala celú sériu Pekelných strojov a zhodou náhod mala predtým len Princeznú, ktorá zas chýbala mne. Takto máme obe kompletné série. A ja som spokojná :3

Recenzné výtlačky


Aj tu sa mi nahromadilo pár kníh. Za Stratenú nádej a posledného Artemisa vďačím vydavateľstvu Ikar. Prišli docela nedávno (Nádej vlastne len včera) a ešte som sa k ním nedostala. Potrhaná křídla a Proroctví mi poslalo Albatros media a Přivolávání a Hrej tajně mám od Galatey. Tieto knihy mám už prečítané, v prípade Přivolávání rozčítané. 

Knihy pokope


Opäť moc krásna kôpka :) Som moc spokojná. 

21 komentárov:

  1. Krása! :) Proroctví ti závidím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver mi, že zrovna pri Proroctví nemáš čo :D

      Odstrániť
  2. Pokrevní pouta, Hrej tajně a Přivolávání mi taky přibylo. Fajn hromádka. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tolik knih! Závist. Jaké je Once Upon a Time jako kniha? Ten seriál zbožňuju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja z tej kopy nemôžem :D mesačne získam tak jednu knihu :D niekedy ani to nie :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejdeš na to správne :D Mohla by si mať viac, keby si sa snažila :D

      Odstrániť
  5. No Waau...ja by som toľko kníh ani nemala kde dať :D (Práve dnes mi mama nakázala presunúť všetku klasiku, čo mám doma :/)

    Som rada, že ťa plagát tak potešil ! :) podobný čo nevidieť bude zdobiť aj moju stenu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dúfam, že menej :D Ale vzhľadom k tomu, čo ma čaká zajtra, tak tomu nedávam veľku nádej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fúú :D pekná zbierka...jakú veľkú máš knihovňu ? :D S Doctorom Who akurát začínam :) ...JE to tak veľmi dobré jak sa hovorí ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednu veľkú knižnicu a ďalšie poličky :D
      Je to ešte lepšie :D Možno hneď na začiatku, ale časom je to dokonalé :)

      Odstrániť
  8. Propadám depresi, vážně, silný depresi... =D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekná kôpka :D Unite me ti závidím :D :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.